Våra varumärken. Vi utökar löpande antalet varumärken och målet är att kunna erbjuda unika tapeter där de flesta kan hitta en favorit. Vi köper in tapeter vi själva gillar och du kan också sälja dina överblivna rullar eller lager till oss. Oavsett om det är barnrummet som ska få ny tapet eller kontoret du vill fräscha upp – du hittar tapeten hos oss!

paper-mint-logo-1498571544.jpg
PaperMint är ett fransk designermärke som specialiserat sig på miljövänliga heminredningsprodukter. PaperMint skapades 2008 av Jean Marc och Alexandra Bruel och erbjuder ett brett utbud av färgstarka, moderna och attraktiva tapeter och väggdekaler av högsta kvalitet. Granit, djungel, flamingo eller kaktus oavsett vad du är ute efter är PaperMints utbud perfekt för att addera färg i ett barns rum eller för att lätta upp stämningen i ditt vardagsrum!

Vi är stolta över att vara den enda butiken som säljer PaperMint’s tapeter i Sverige!

Chasing Paper producerar vackra och coola flyttbara tapeter som kommer att fästa vid nästan vilken yta som helst. Spåna fritt och var kreativ!

Chasing Paper startade i New York City men dess rötter finns i Heartland. Chasing Papers produkter är enkla att hänga upp och lätta att ta bort. Vi har ett utvalt sortiment i lager men kan beställa hem alla Chasingpapers produkter.

Tips: Varför inte låta studentrummet få lite kärlek med avtagbar tapet?

Det svenska varumärket Majvillan erbjuder ett stort utbud av vackra tapeter, textilier och tryck till barns sovrum men de kan likaväl passa in i resten av huset. Tapeterna vi valt att ha i vårt sortiment är helt otroligt charmiga och här hittar du allt från blommönster, fantasifulla trädgårdar, fåglar och drakar till geometriska mönster med prickar, trianglar och diamanter. Designer och grundare är Charlotta Sandberg.

Hos oss På Tapeten hittar du ett utvalt sortiment, våra favoriter helt enkelt!

Noordwand är baserat i Nederländerna där de producerar en rad tapeter som är mycket populära internationellt. Noordwands tapeter tillverkas med hög kvalitet så du kan vara säker på att du gör ett bra val för ditt hem när du väljer en av deras fashionabla mönster. De delikata mönster och subtila färgerna som används i Noordwands tapeter kan hjälpa dig att skapa eleganta, moderna utrymmen som passar din stil och ditt hem.

Vi har valt några av de bästa tapeterna från Noordwand för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta den perfekta tapeten för ditt rum.

Mineheart lanserades 2010 av designerna Brendan Young och Vanessa Battaglia.

Firmanamnet Mineheart inspirerades av Shakespears-citatet: ”Mine eye and heart…” för att symbolisera sina dubbla lustar; kärlek till tradition och ögat för modern design som kombineras på ofta överraskande och underbara sätt inom Mineheart-samlingen.

Vi På Tapeten är stolta över att få sälja Minehearts tapeter i Sverige och har valt ut ett par favoriter. Saknar du en produkt kan vi beställa hem den till dig!

Rasch är ett tyskt företag som har en lång erfarenhet av att designa och producera tapeter och detta familjeföretag har etablerat sig som ett starkt internationellt varumärke. Rasch har ett brett utbud av tapeter och kan erbjuda allt från knallrosa flamingos till delikata blommönster.

Hos oss hittar du ett noga utvalt utbud från Rasch sortiment men vi kan köpa in det mesta – kontakta oss.

Svag för lantliga tapeter i ljuva färger? Då är Tapetstudions kollektioner något för dig!

Tapetstudion har som mål att skapa vackra och trivsamma rum. Både design och produktion ska hålla i längden. Tapeterna är 0,53 m breda och 11,20 m långa. Det innebär att man alltid får ut fyra våder, vid normal takhöjd, oavsett mönsterpass.

Grundare och ansvarig designer är Cecilia Viklund Söderquist.

Svenskt varumärke som möjliggör att du kan beställa den tapet du vill ha helt måttanpassad för din vägg. Det finns mängder med motiv att välja bland och skulle du inte hitta nån du vill ha kan du beställa med din egen bild! Kontakta oss så hjälper vi dig.

Varför Rebel Walls?
Brett sortiment av designtapeter , högklassig non-woven, gratis tapetlim med alla ordrar, fri leverans,  100% nöjd-kund-garanti

Mini Moderns lanserades 2006 av London-baserade designers, Keith Stephenson och Mark Hampshire. Det är ett interiör varumärke som specialiserat sig på tillämpat mönster över en rad produkter, förutom tapeter även tyger, kuddar, mattor och keramik.

Deras designinfluenser sträcker sig från brittiska textilier från 1800-talet till vintageleksaker, från litteratur till barndomsminnen. Resor påverkar också deras arbete – och mycket av inspirationen kommer från resor både hemma och utomlands.

Vi är stolta över att vara en av två återförsäljare av Mini Moderns tapeter i Sverige!

Hygge & West är en amerikansk producent som samarbetar med noga utvalda designers och konstnärer för att skapa unika tapeter. Tapeterna är lyxiga, moderna och med en känsla av att vara handmålade. Ofta består motiven av element från naturen såsom fåglar, moln och blommor.

I Hygge & West sortiment finner du varumärken som Rifle Paper Co. och Julia Rothman. Tapeterna är screentryckta och säljs enligt amerikansk standard utifrån enheten ”single roll” vilket motsvarar en något mindre rulle än vad vi är vana vid: 9.14meter x 68,5cm.

Vi är den enda svenska återförsäljaren av Hygge & West fulla sortiment.