Psst...
Vi har flyttat vårt webbshop och ännu kan vissa produkter och information saknas. Är det något speciellt du letar efter så kontakta oss gärna så kan vi prioritera publiceringen eller hjälpa din med dina frågor. 

Beställ tapetprover

Vi erbjuder tapetprover för att du lättare ska hitta en tapet som passar just ditt hem eller arbete. Ange artikelnumret, namn eller klistra in länken på den tapet du vill ha prov på så skickar vi per post.

Observera:
Då vi inte alltid har alla prov hemma kan det dröja upp till ett par veckor innan proverna ramlar ner i brevlådan.
Det finns också en del av våra leverantörer som inte erbjuder prov (ex. PaperMint och MiniModerns erbjuder ej kostnadsfria prover, Noordwand erbjuder ej prover)
Vill du ha flera prover kan du separera artikelnumren med ett kommatecken. Tapetproverna är ca A4 i storlek. Sätt gärna upp provet på väggen där du tänkt ha tapeten så du ser den i sin rätta miljö. Det gör att du lättare kan bilda dig en uppfattning om tapeten.

Pris?
Proverna är kostnadsfria inom rimliga gränser. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift för större beställningar men då tar vi självfallet en diskussion om detta med dig.

Ditt namn:
Din e-postadress:
Namn på tapet, artikelnummer eller länk till tapet:
Din adress: