Tapet för ditt rum
Letar du efter en tapet för ett visst rum? Kanske är det köket som ska få ny tapet eller barnens rum som behöver en uppdatering? Här kan du navigera för att enklare hitta en tapet för ditt rum. Men självklart passar många tapeter i de flesta rum. Klicka bara på det typ av rum du vill titta på nedan och se ett urval av tapeter som passar ditt hem.

Och du, beställ gärna hem tapetprover. Bor du i Skellefteå är du välkommen in i butiken för att låna hem kollektionsbok eller bobiner. 

Skapa en elegant känsla i ditt hem en tapet i neutrala färger. Hos oss hittar du bruna tapeter, beige tapeter och creméfärgade tapeter med damskmönster, naturliga motiv och mänder av andra mönster och strukturer. Dessa lugnande färger är perfekta för att få större utrymmen att kännas varma och mysiga och skapa en mer stilfull känsla i ditt familj hem.

Ta en titt på våra färgstarka tapeter som finns i blått, rött, orane, rosa, gröna och många mpnga fler färger. Dessa underbara färger fungerar perfekt som en vägg i ditt barnrum, vardagsrummet och till och med på kontoret. Det finns geometriska tapeter, blommiga tapeter och randiga tapet för att liva upp din inredning. Matcha tapeten till dina möbler eller skapa en kontrast med motstridiga tapeter och möbelfärger för ett helt unikt utseende.

Om du vill addera till lite lyx till dina väggar ger våra guld-, koppar- och svarta tapeter en touch av lyx till din hall, vardagsrum och sovrum. Välj ljusreflekterande metall- eller glitter-tapeter för en glittrande effekt som kommer att imponera på dina gäster.