Vår växel ligger just nu nere. Vänligen använd kontaktformuläret för webbordrar så kontaktar vi dig. Behöver du nå butikspersonalen i Skellefteå nås de kl 10-14 tisdag till fredag på 0765637220 

Välj färg på tapeten

Har du en specifik färg på tapeten i åtanke för ditt kommande inredningsprojekt? Kämpar du för att hitta den perfekta färgmatchningen för ditt sovrum eller hallen? Använd vår tapetväljare nedan för att hitta ett stort urval av både önstrade tapeter och enfärgade tapeter i just den färgen du är på jakt efter. Klicka bara på den färg du vill titta på nedan och se ett urval av tapeter som passar ditt hem.

Och du, beställ gärna hem tapetprover. Bor du i Skellefteå är du välkommen in i butiken för att låna hem kollektionsbok eller bobiner. 

Skapa en elegant känsla i ditt hem en tapet i neutrala färger. Hos oss hittar du bruna tapeter, beige tapeter och creméfärgade tapeter med damskmönster, naturliga motiv och mänder av andra mönster och strukturer. Dessa lugnande färger är perfekta för att få större utrymmen att kännas varma och mysiga och skapa en mer stilfull känsla i ditt familj hem.

Ta en titt på våra färgstarka tapeter som finns i blått, rött, orane, rosa, gröna och många mpnga fler färger. Dessa underbara färger fungerar perfekt som en vägg i ditt barnrum, vardagsrummet och till och med på kontoret. Det finns geometriska tapeter, blommiga tapeter och randiga tapet för att liva upp din inredning. Matcha tapeten till dina möbler eller skapa en kontrast med motstridiga tapeter och möbelfärger för ett helt unikt utseende.

Om du vill addera till lite lyx till dina väggar ger våra guld-, koppar- och svarta tapeter en touch av lyx till din hall, vardagsrum och sovrum. Välj ljusreflekterande metall- eller glitter-tapeter för en glittrande effekt som kommer att imponera på dina gäster.