Torsdag 13/5 - Söndag 16/5 har kundservice via telefonen stängt.
Åter måndag 17/5.

Aktuella Kampanjer

Här ser du aktuella kampanjer hos oss På Tapeten. 

30% rabatt! 

Just nu har vi kampanj på mängder av tapeter precis som våra branchkollegor! Ange koden tapetrea i kassan för att ta del av kampanjen.
Erbjudandet gäller tapeter till ordinarie pris ej utförsäljning eller kampanj. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Matchar priset på Tapeter

Vi matchar alltid priset om du hittar din tapet till ett bättre pris hos någon av våra kollegor online som har sitt säte i Sverige. Det gäller bara samma dag som du lägger din beställning och ej vid användade av kampanjkod eller medlemskap. 

Exempel:
Du ska köpa Tapeten Sture. Tapeten Sture har vi för 299kr rullen hos oss. Vår kollega Tapet-butiken-online.se har samma tapet för 249kr rullen. Vill du gärna beställa den hos oss, kanske i kombination med andra tapeter, så lägg en länk till den aktuella butiken i meddelandefältet i kassan så reglerar vi din beställning för att matcha priset. Du kan ej göra anspråk på prismatchning när du redan lagt din order. 

Vår butikspersonal

Carin är VD:n och ägaren som tar hand om allt från administration till tapetsering. Kommer alltid med nya idéer och är världsmästare på loppis. Har alltid ett leende på läpparna och ett skämt i bakfickan, hennes stil innefattar allt från romantiska blommor till abborrar.

Isabel är en ovärdelig alltiallo som du ofta träffar på i butiken och finns tillgänglig att svara på dina onlinefrågor. Har stort intresse för bild och form med en förkärlek för fantasifulla motiv. När hon inte finns i butik sitter hon ofta hemma och illustrerar. 

Ann-Christine, Anki, träffar du några dagar i veckan i butiken. Hon är intresserad av allt som har med inredning att göra och besöker gärna loppisar. En riktig färgklick hos oss som också gillar starka färger, helst i rosa och lila.

Olivia träffar ni på under helgerna då hon går skola på veckodagarna. Olivia är vår allt-i-allo och hjälper till både i butiken och på lagret. Pyssel med tapeter är hon extra bra på.

Ebba är vår yngsta medarbetare, alltid positiv och glad. Henne kan ni träffa under skollov samt helger och hon är lika duktig på lagret som i butiken.

I vår kundservice hittar du stjärnorna Victor och Björn. De hjälper dig med leveransförfrågningar m.m.