Om oss

På Tapeten grundades av Carin Elvhammar julen 2017. Carin, som själv älskar inredning hade börjat intressera sig för tapeter men upptäckte att utbudet som fanns var skralt när det kom till mer speciella tapeter och det som fanns hade ett alldeles för högt pris. Där föddes idén att starta en webbutik som sålde mer unika tapeter men till ett acceptabelt pris. 

Idag har vi ett stort utbud av tapeter från såväl märken du känner igen som små producenter från hela världen. Oavsett om du vill ha en tapet med färgglada fiskar eller en naturfärgad linnetapet så kan vi hjälpa dig med just din tapetdröm!

Vår personal

Carin är VD:n och ägaren som tar hand om allt från administration till tapetsering. Kommer alltid med nya idéer och är världsmästare på loppis. Har alltid ett leende på läpparna och ett skämt i bakfickan, hennes stil innefattar allt från romantiska blommor till abborrar.

Matilda är webbutvecklaren som tar hand om vår hemsida och ser till att allt är tip-topp både vad gäller kollektioner och att städschemat följs. Har en förkärlek för terrakottafärgade tapeter och utbrister mer än en gång i veckan "Men åh den där vill jag ha!"

Olivia träffar ni på under helgerna då hon går skola på veckodagarna. Olivia är vår allt-i-allo och hjälper till både i butiken och på lagret. Pyssel med tapeter är hon extra bra på.

Ebba är vår yngsta medarbetare, alltid positiv och glad. Henne kan ni träffa under skollov samt helger och hon är lika duktig på lagret som i butiken.

Isabella sitter i Stockholm, har tre busiga barn och gör bland annat animeringar när hon inte lägger in nya tapeter och jobbar hos oss. 

Isabel är en ovärdelig alltiallo som du ofta träffar på i butiken och finns tillgänglig att svara på dina onlinefrågor. Har stort intresse för bild och form med en förkärlek för fantasifulla motiv. När hon inte finns i butik sitter hon ofta hemma och illustrerar. 

Ann-Christine, Anki, träffar du några dagar i veckan i butiken. Hon är intresserad av allt som har med inredning att göra och besöker gärna loppisar. En riktig färgklick hos oss som också gillar starka färger, helst i rosa och lila.