Tapettrender att se fram emot 2018 – Tropiska Mönster

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vad spår vi för trend på tapeter under 2018 och vilka är våra favoritfärger och mönster? Häng med i vår artikelserie!

Under 2018 pryder geometriska mönster, pastell, metalliska nyanser, tropiska växter och djur väggarna. Men tänk på att du alltid ska välja det mönster och färger som som lockar dig mest när du ska tapetsera om.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Tapet trend nr 1: Tropiska mönster

Att tropiska mönster såsom stora löv, fåglar och insekter är trendigt är nog ingen som undgått.

Exotiska färger och texturer som skapar en ljuv illusion av en spännande djungel eller sval oas i fjärran land har varit en stark trend under 2017 och vi kan inte få nog av den brännande trenden under nästa år.

Men hur omfamnar du man egentligen trenden utan att få det att se ut som du inte tapetserat sen Miami Vice var det hetaste på tv? Nyckeln är att hålla det enkelt, låt till exempel en tapet med stora bananblad pryda gästtoaletten, hallen eller på en fondvägg bakom en gästsäng. Komplettera med möbler i härliga tyger (varför inte pröva på kuddar i sammet?) och favoriterna koppar eller mässing för ett klockrent, trendigt rum.

Bland våra produkter hittar du bland annat en fantastisk tapet från PaperMint med stora blad och små kolibrifåglar. Helt i vår smak och trendigt som få!

Och du, ett annat tips för att få till den där djuriska djungelkänslan är att ha ordentligt med växter. Det gäller både hemma och på kontoret! Inte bara är de ett fantastiskt designelement (om de väljs väl), men de rengör också luften och gör rummen fräscha och inbjudande – och statistiskt gör de dig mer produktiv på din arbetsplats.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][basel_gallery images=”1447,1446,1445,1403″ view=”grid” spacing=”2″ columns=”1″ on_click=”none” caption=”” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]